Project 1

toekomst website 


Ons team

Dj Dancefactory

Dj Dancefactory

Functie Eigenaar

Over Mijn naam is Robert, trotse eigenaar en oprichter van dit geweldige station! Deze is in stand gekomen door de motivatie van de teamleiders. Muziek is als een fotoboek: het brengt herinneringen tot leven. Zie het als een tijdmachine om soms even terug te gaan naar die tijd. Weg van alle hectiek van het dagelijks leven. De passie en liefde voor muziek groeide bij mij sinds 2008 des te meer toen ik onder de naam "dancefactory" begon met de drive-in-show met de jaren 90 muziek. Dit geheel zelfstandig. Sindsdien ben ik altijd actief in de muziek geweest. Nu anno 2023 besloten om mijn passie met dit team samen verder op te pakken en samen uit te groeien tot een muzikale familie, waarbij we regelmatig samen komen, zowel op de radio of als team op locatie feesten. Als eigenaar vind ik het belangrijk dat mijn team kan groeien in hun passie. Zo zijn er onder dit team verborgen talenten en leren we van elkaar. Verder wil ik iedereen heel veel luisterplezier wensen! Mochten er vragen zijn, kunt u mij het beste bereiken op het mailadres van de website. (groetjes Robert)

DJ Jokertje

DJ Jokertje

Functie Teamleider

Over Goedendag. ik ben DJ Jokertje. Ben een DJ in hart en nieren en hou van een lekker deuntje. Ik doe dit al vanaf 2010. Toen al onder de naam Bouzouky FM, maar het team van toen was niet gemotiveerd genoeg en het team wat we nu hebben wel. Dus keer ook ik weer terug met mijn avondshow uitzendingen! Luister allemaal gezellig mee naar het station waar pit in zit BOUZOUKY FM!

DJ ITALIC

DJ ITALIC

Functie Teamleider / Webbuilder / Hoofd icter

Over Ik ben de DJ die niet weet wat ie doet en toch komt het altijd goed bij DJ ITALIC. Ik draai van alles en nog wat, omdat ik van alle muziek hou. Bouzouky FM is mijn lust en mijn leven. Kom erbij en luister mee! Mijn motto is: u vraagt en wij draaien.

DJ FOUNTAINLIFE

DJ FOUNTAINLIFE

Functie content designer / icter,

Over Ik ben dj Fountainlife en ict’r Ik draai de hits van de jaren 60’s , 70’s , 80’s , 90’s, 00’s en natuurlijk de top 40 en de hits van nu, en in de ict en Bij zaken ondersteun ik het team met diverse werkzaamheden verder ben ik gemotiveerd en ga geen uitdaging in de ict uit de weg, De passie voor het draaien is ontstaan bij het ontwikkelen van bouzoukyfm en in het verleden bij een ander radio station elders, Groetjes en veel luister plezier thijmen

DJ Lady M

DJ Lady M

Functie DJ

Over Muziek is al heel mijn leven een grote passie en via hier wil ik dit graag laten horen. Als ik draai zit je niet stil op je stoel, maar ga je helemaal uit je plaat! Dus kom erbij, gooi die volumeknop omhoog en dans en zing gezellig mee!

DJ gezocht!

DJ gezocht!

Functie DJ

Over Ben jij een radio dj die zich inzet om te draaien dan ben jij op de juiste adres wij draaien 24 uur per dag wij doen niet aan vaste draai tijden fijn he vinden wij ook soliciteer nu ja maar waar bij de kopje contact geef daar je dj kennis en misschien bent u wel onze nieuwe dj :smile